Avocado och nektarin

25 min på crosstrainern ikväll. Lite sliten efter helgens träning. Lördag körde jag dubbla pass. På förmiddagen 40 min orbi, på kvällen 10 min orbi + 30 min styrkepass + 10 min strech. Aöndag 40 min orbi + 20 min styrka + strech. Kvällen avslutades även med 70 min powerwalk med syrran.

Efter träningen ikväll har jag mumsat avovado och nektarin, känner mig väldigt belåten med det (=

Nya kläder

I våras provade jag ett par baggy jeans på Lindex som jag tyckte om, men hittade ingen storlek som satt bra. Den mindre storleken fick jag inte igen knappen på och den större var alldeles för lös i midjan. Förra veckan sprang jag på samma byxa på rea. Halva priset och jag kunde inte låta bli att prova dem. Storleken jag inte fick igen knappen på förra gången satt nu perfekt! Inte ens tajt eller så, utan bara skönt helt enkelt. Så underbart peppande!

Annars har träningen stått lite still under semestern när jag varit bortrest. Promenerat en del, men inga superpromenader utan mest bara traskat runt. Vikten har dock stått stilla, vilket är bättre än att den skulle ha ökat!

Dagens träning: 40 min på orbi + 20 min styrka och strech.
Samt städning av lägenheten i ca 2 timmar.

Efter träningen lagade jag en jätte god middag bestående av grillad lax och ljummen quinoasallad, något som definitivt kommer att lagas upprepade gånger.

Ikväll ska jag mumsa på jordgubbar och se så många avsnitt av Dexter säsong 2 som jag orkar.

Motivation

Det här med att leva hälsosamt på semestern är inte riktigt min grej. Motionen är ju en sak, den kommer gratis. Kosten däremot är lite knepigaare...

Laster

Jag älskar ost! Alldeles för mycket... Inga magra sorter, nej, de är ju så torra och gummiaktiga. Jag skulle vilja påstå att ost i alla dess former är min största last.

RSS 2.0